Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my - The New Minded Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Bersempena dengan bulan kemerdekaan dan sambutan hari Malaysia tidak lama lagi saya ingin menganjurkan satu segmen iaitu Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my.

Giveaway ini akan berlangsung pada 4 Sept 2016 sehingga 30Sept 2016 pada jam 11.59pm.. Para pemenang akan di umumkan pada 1 Oktober 2016.

Saya berharap dengan adanya giveaway kali ini akan mendapat sambutan yang hangat dari anda dan dapat berkenalan lagi dengan blogger-blogger lain.. 

Hadiah- Hadiah Giveaway

Pertama - RM10 + Di Masukkan di Bloglist 50 Hari 

Kedua - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 30 Hari

Ketiga - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 10 Hari

Keempat sehingga Kesepuluh - Hadiah Template Blogger

Demo Template 1
Demo Template 2
Demo Template 3
Demo Template 4

Syarat - Syarat Penyertaan 

  1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia sahaja.
     
  2. Wajib Follow Google Plus blog ini.


     
  3. Wajib Like FB Fan Page ini.




  4. Copy banner diatas dan buat tajuk artikle " Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my "
  5. Buat satu entry bersempena kemerdekaan .
  6. Linkkan entry ini didalam artkle anda.
  7. Tinggalkan link penyertaan di ruangkan komen dibawah ini.. 
Pemenang bagi penyertaan ini adalah menggunakan perkhidmatan random.org. Keputusan yang dikeluarkan adalah muktamad dan hadiah yang tidak dituntut dalam masa 4 hari akan diberikan pada pemenang lain. 

Semoga berjaya...





If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Tuan, saya join meriahkan giveaway ni...

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  2. waah.. menarik jap lagi saye join. hihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Asep! Kita da join! =D
      http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

      Padam
  3. join

    https://belogs.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  4. SAYA JOIN...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  5. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  8. Join...
    www.kennymerligal.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  9. https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html?m=1

    BalasPadam
  10. http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  11. join jugak

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  12. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  13. Lea join hasifff..

    http://www.leaazleeya.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  14. Joined.

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  15. join

    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  16. join

    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  17. Sya join
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  18. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    join sama.. :)

    BalasPadam
  19. http://chea94.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy_7.html

    BalasPadam
  20. Anis join

    http://akhalilah.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  21. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  22. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  23. http://www.bondezaidalifah.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    Join

    BalasPadam
  24. Saya join jugak yerrr hasif

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  26. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  27. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  28. Join.... ^-^

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  29. Saya join.

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  30. Salam

    Maaf, cikla tak perasan syarat yg tu. Ni cikla dah buat..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html?m=1

    BalasPadam
  31. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ayu join

    BalasPadam
  32. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html#.V9whQPl97Dc

    BalasPadam
  33. gudluck hasif...nanti sy join

    BalasPadam
  34. http://www.nooratikahramli.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  35. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  36. laaaa.. ada giveaway ke kat sini.. jap eh nak join jgk.. :D

    BalasPadam
  37. laaaa.. ada giveaway ke kat sini.. jap eh nak join jgk.. :D

    BalasPadam
  38. http://www.lokmanamirul.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  39. HUSNA JOINED =D

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  40. saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  41. Salam sehati sejiwa, sy join ^^

    Followers 263
    Fb Fifi Si Tembam

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  42. saya join :)

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  43. http://www.nooratikahramli.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    done edit dan update entry merdeka ^^

    BalasPadam
  44. https://cikash.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  45. As salam,

    YB join juga neh
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    TQ

    BalasPadam
  46. as salam,

    saya join

    http://vithebat.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  47. POKCIK JOIN..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  48. TENGKUBUTANG JOIN YEA!

    http://honeyoyeke.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  49. saya join :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm30-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam
  50. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner