Lagu Like You by Tatiana Manaois Terbaik Lagu Like You by Tatiana Manaois Terbaik - The New Minded Lagu Like You by Tatiana Manaois Terbaik Lagu Like You by Tatiana Manaois Terbaik Lagu Like You by Tatiana Manaois Terbaik Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Lagu Like You by Tatiana Manaois Terbaik

Inspire
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai Lagu Like You by Tatiana Manaois... 

Pertama kali dengar lagu ini secara tak sengaja di youtube bila replay balik ooo banyak juga kata-kata nasihat didalam lagu.. Penuh bermakna juga lirik lagu ini.. Apa yang dikatakan didalam lirik lagu ini kebanyakkannya terjadi didalam realiti kehidupan kita.. 

Ini antara part yang saya suka.. 

"No, they don't really care what you're going through
So you got to show them"
" And you can't be perfect, baby
'Cause nobody's perfect, darling "
 "... nobody knows how you feel
'Cause everybody's got their own damn problem
So everybody's trying to find their way "
 Okay cakap banyak pun tak best juga.. Jom dengar sendiri lagu ni...




Okay ini lirik dia..

"Like You"

You got to get up
You got to get up and make a move
'Cause the world will never see you until you do
No, they don't really care what you're going through
So you got to show them, baby
You got to show them the real you
You got to give them what you've got
No, don't let them see what you're not

'Cause you are strong, you are wise
You are worth beyond the thousand reasons why
And you can't be perfect, baby
'Cause nobody's perfect, darling
But, no, no, no, there's nobody in the world like you

What do you do when you can't let go?
What do you say when you just don't know how you feel?
And you know nobody knows how you feel
'Cause everybody's got their own damn problem
So everybody's trying to find their way
And day by day is a the struggle
In this world you know you have to hustle
Just know that you're not alone
You don't have always have to be strong all by yourself
I said, it's okay to ask for help

Now listen, people will find you, but they don't define you
And you will find people who'll help redesign you
People will find you, but they don't define you
And you will find people who'll help redesign you
You are a work of art
Bet you didn't think you'd come this far
Now here you are

Baby, you are strong, you are wise
You are worth beyond the thousand reasons why
And you can't be perfect, baby
'Cause nobody's perfect darling
But, no, no, no, there's nobody in the world like you

You know you're worth it, 'cause you know that you can't be perfect, baby
'Cause nobody's perfect, darling
I love you just the way that you are
I love you just the way that you are, my love
It's like the stars in the sky, oh, when you look in my eyes




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. nobody perfect :) terbaik lirik dia..

    BalasPadam
  2. awesome lagu ni. lyric is full of motivation! thank you hasif share lagu ni. :)

    hanisamanina.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah memang full dgn motivation lirik dia tu.. :)

      Padam
  3. Balasan
    1. kan.. mamg nice lirik dia .. suka dgr.. kira carta muzik tuk minggu ni.. :D

      Padam
  4. inspirasi dan motivasi yang bagus.. Suka baca lirik lagu ni.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner