Senarai Pemenang Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my Senarai Pemenang Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my - The New Minded Senarai Pemenang Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my Senarai Pemenang Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

Sabtu, 1 Oktober 2016

Senarai Pemenang Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

29 comments

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Seperti yang telah dijanjikan sebelum ini kesemua pemenang akan diumumkan pada 1 Oktober 2016. 
Memandangkan hari ini merupakan hari Sabtu jadi saya akan umumkan para pemenang pada hari ini. Insyallah sebelum jam 11.00pm.. Ini untuk memberi laluan kepada anda semua untuk berblogwalking terlebih dahulu dan sama-sama kita membaca aritcle / kata-kata mengenai kemerdekaan yang telah disediakan oleh para peserta. 
Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kesemua para peserta yang sudi join giveaway ini dan sudi memenuhi kesemua syarat yang diperlukan. 

Terutamanya sekali adalah membuat article / ucapan / ayat2 mengenai kemerdekaan.. 

Kenapa saya meminta  anda membuat entry mengenai kemerdekaan? 

Sebab tahun ini saya rasa macam ramai ibu bapa yang membuatkan kostume untuk sambutan hari kemerdekaan seperti di pra-sekolah.. Contoh terdekat adalah adik saya sendiri.. Idea tu yang jarang dan tak terfikir sendiri oleh saya dimana membuat kostume (baju melayu) dengan menggunakan bendera Malaysia dan beliau (adik sy) telah memenangi pertandingan pakai beragam (kemerdekaan) di tempat ketiga.. Tahniah.. 

Jadi sebab itu saya juga ingin menerapkan semangat patriotik kepada kesemua peserta yang sudi menyertai giveaway ini dengan membuat entry kemerdekaan dan saya yang sendiri baca pun turut sama dapat menaikkan semangat patriotik ini.. 

Ya saya tahu, Jumlah hadiah yang ditawarkan memang sedikit hanya RM30, template dan bloglist mungkin ia tidak memberi tarik perhatian untuk anda menyertai giveaway ini tapi yang memberi makna adalah entry mengenai kemerdekaan yang dapat menaikkan semangat patriotik dalam diri kita sendiri yang tidak dapat dibeli melalui wang ringgit.. 

Walaupun tiada sponsor yang terlibat didalam giveaway ini, saya sendiri sanggup mengeluarkan wang ringgit untuk diberikan kepada para peserta yang bertuah didalam giveaway yang dilakukan ini sebagai tanda penghargaan saya buat mereka yang sudi memeriahkan lagi giveaway ini.. Mungkin ada beberapa kritikan itu akan saya terima dengan hati terbuka dan akan menambah baik untuk giveaway akan datang... Terima kasih atas kritikan yang diberi.. 

Giveaway kali ini merupakan salah satu pencapaian yang amat memberangsangkan buat saya sendiri, yang saya sendiri tidak sangka ia akan mendapat sambutan yang begitu ramai, dimana seramai lebih kurang 50 peserta menyertai dan hanya 29 peserta yang diluluskan mengikut syarat yang diperlukan.. 
Terima kasih diucapkan.. 

Oleh itu, nantikan senarai nama pemenang akan diupdate disini semula sebelum jam 11.00pm malam ini.. dan selamat berblogwalking... 

NO.1
http://www.kennymerligal.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

No.2
http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

No.3
https://cikash.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

NO.4
http://chea94.blogspot.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy_7.html 

NO.5
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

NO.6
http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

No.7
http://www.nooratikahramli.com/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

NO.8
http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

No.9
http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 

NO.10
http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html 


Kesemua pemenang sila emelkan butiran diri anda dan url untuk mengclaim hadiah anda di emel saya
[email protected]
Sila buat tuntutan sebelum 7 Oktober 2016.. Jika selepas dari tarikh ini hadiah tersebut akan dikira burn...


Hadiah- Hadiah Giveaway

Pertama - RM10 + Di Masukkan di Bloglist 50 Hari 

Kedua - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 40 Hari

Ketiga - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 35 Hari

Keempat sehingga Kesepuluh - Hadiah Template Blogger

Kepada mereka yang tidak berjaya jangan kecewa yer.. Sebagai tanda penghargaan daripada saya kesemua peserta akan dimasukkan didalam bloglist saya ini selama 30 hari bermula dari 5 Oktober 2016..

Akhir kata dari saya.. Salam perkenalan untuk anda semua..



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

29 ulasan :

  1. Tak sabar nk tgk sape menang !

    BalasPadam
  2. tahniah awal2 kpada yang berjaya

    BalasPadam
  3. moga ada rezeki....nervous pula tunggu ni =) apapun terima kasih sebab sudi buat giveaway ni =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama saje buat suspens sikit.. :D

      Padam
  4. Awak ni.. Bikin suspen. Dalam fikiran reen dah ada bunyi drum.. Berdebar nak tahu keputusannya.

    Ok.. Xpe.. Reen tunggu malam ni. Hihihi Giveaway amount sikit? Biarkan.

    Kalau ada yang tak berminat dengan amount yang ditawarkan.. Jangan join. Tak perlu untuk mempersoal tentang amount.

    At least awak ikhlas dan nak buat giveaway. Reen ni.. Sekali je buat giveaway. Lepas tu sampai la ni tak buat. Bertuah....... Kui kui kui.

    Alhamdulillah disenaraikan walaupun tentang ucapan kemerdekaan tidak panjang dan tidak menarik seperti peserta yang lain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. suspen kan.. :D :D tunggu penguman malam ni yer.. semoga berjaya..

      Padam
    2. Terima kasih awak..! Dspat juga masuk bloglist.. Heeee

      Tahniah kepada semua pemenang.. :)

      Padam
  5. tahniah buat semuaa.. tak sempat nk join

    BalasPadam
  6. saya dah lama buat entri kemerdekaan ni. 31 ogos haritu. :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/08/31-ogos-2016-selamat-hari-kebangsaan-ke-59.html :)

    BalasPadam
  7. Tahniah kpd pemenang.. X de rezeki utk episod kali ni.. akan dtg pulak cuba.. hehehe thankz hasif.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama.. insyallah nnti cuba episod yang akan datang yer.. :)
      terima kasih juga kerana join yer..

      Padam
  8. tahniahhh ya kepada semua pemenang. bagusnya ahmad hasif ni... keluarkan duit untuk menyemai semangat patriotik blogger lain...

    BalasPadam
  9. Doesnt matter lah berapa amount nya. Giveaway kita kan, so itu terpulang pada kita la. ;) Yang penting ada mesej positif disitu. Alhamdulillah. Thank you Asep! Dan tahniah juga kepada semua pemenang yang lain :)

    BalasPadam
  10. wahhhh...dah lambat irda nak join..huhu kebusyan punya pasal..tengok blog pun weekend je..kan dah melepassa...wua wuaaa

    BalasPadam
  11. Tahniah kepada semua pemenang ^^

    BalasPadam
  12. Tahniahhh semuaaaaa! Bagus hasif buat giveaway dgn tema kemerdekaan! :)

    BalasPadam
  13. alhamdulilah rezeki menang lagi... :)

    BalasPadam
  14. Tahhhniaaah kpd semua pemenang ^^

    BalasPadam