Siapa Admin Senarai Blogger Ni Eh ? Siapa Admin Senarai Blogger Ni Eh ? - The New Minded Siapa Admin Senarai Blogger Ni Eh ? Siapa Admin Senarai Blogger Ni Eh ?

Isnin, 19 Disember 2016

Siapa Admin Senarai Blogger Ni Eh ?

11 comments

Senarai Blogger
Assalamualaikum dan salam sejahtera... 

Bila mood nak menulis dan update blog ni datang sampai dua article pun saya boleh menulis.. haha.. Maybe agak stress sikit nak menulis tesis, mencari jawapan yang tak jumpa.. hurmm.. 

Masa tengah tengok stats di blogger ni ternampak satu url http://senaraiblogger.blogspot.my/ macam kenal adminnye tu tapi biar la adminnye sendiri datang sini bagi tahu... :D :D 

Apa yang menariknye la kan serius punya banyak list blog yang ada disitu tak taw la ada berapa banyak, 294 blog list mungkin ada kalau saya tak salah kira la kan.. Fuh.. Banyak juga rupanya.. Puas kalo blogwalking ni... 

Disitu ia terbahagi kepada tiga section iaitu yang pertama priority blogger , kedua blogger family dan ketiga blogger. Blog ni termasuk dalam kategori priority blogger.. Dalam priority blogger kalau tak salah kira ada 29 blog dalam list tu.. 

Terima kasih kepada admin tersebut ye masukkan blog yang tak seberapa ni dalam priority blogger.. hehe.. 

Blog Senarai Blogger ini bagi idea dekat saya nak buat macam ni juga la, memandangkan ada satu domain yang dah lama terbiar tak berusik bagus buat senarai bloglist kan... hehe.. Okay nanti ada masa terluang boleh lah godek2 blog lama terbiar ni https://www.blogahbar.my/ 

Macam lagi senang pula saya lihat kalau nak blogwalking kan bila ada blog khas bloglist jer macam tu.. Nice idea admin senarai blogger.. Mohon benarkan guna idea admin senarai blogger ni yer.. Terima kasih.. :) 



If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

11 ulasan :

  1. Hahahhaaa Reen pun ambil idea ni dari http://diaridandelion.blogspot.com/. Tapi sayang, Gee ada perkara lebih penting nak diuruskan.. Jadi blognya sepi seketika.

    Senangkan awak bila ada list blog. Hah.. boleh tahu siapa yang selalu update, siapa yang jarang. Senang..

    Saya ni pula jenis pelupa.. Kalau tak ada bloglist ni, rasanya saya blogwalking hanya berdasarkan dari pengomen blog je.

    Jemput2 buat ya ;p nanti jangan lupa share. boleh saya datang singgah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah awak kerana menang tempat kedua :D

      Padam
    2. Aah bagus juga buat bloglist ni senang nak blogwalking kan.. :)

      Terima kasih .. nnti sy emelkan butiran yer.

      Padam
  2. wahhhh..ada nama irda lah kata situ..huhu..irda kat tepi ni dah ada siap2 ada bloglist,once u ol update je terus keluar topik,cuma kdag2 irda tak sempat nak comment walaupun dah baca,keep on writing ya kawan2,walaupun irda kdg2 tak sempat nak komen..love u all

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah irda akan keep on writing.. ;D

      Padam
  3. wah..priority tu...tahniah =)

    BalasPadam
  4. Laaa reen ke pemiliknya... ada siapa sorang lagi yang buat macam ni.. tapi bagus buat macam ni.. lagi details tahu siapa yang selalu update hii

    BalasPadam