Review Hypergear Sling Pac Machin Bag Review Hypergear Sling Pac Machin Bag - The New Minded Review Hypergear Sling Pac Machin Bag Review Hypergear Sling Pac Machin Bag

Sabtu, 25 Februari 2017

Review Hypergear Sling Pac Machin Bag

8 comments

Sling Pac Machin
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Apa khabar semua? Lama betul saya tidak update blog ni kan.. Agak sibuk sedikit sekarang ni.. Sekarang ni macam seminggu sekali je post akan dipublish.. Idea nak keluarkan ni banyak sangat tapi tu la kekangan masa.. Insyallah saya akan cuba juga update yer.. Jangan makin lari dah la reader-reader saya tu... 😂😂

Okay hari ini saya nak review sedikit mengenai sling pac machin bag by hypergear ni.. Actually baru je beli beg ni kebetulan sekarang ni memang all the time ride motor on the road tambah lagi sekarang ni musim hujan so tiba-tiba masa jejalan tadi termasuk pula store hypergear di klcc ni.. 

Bag ni ada beberapa warna antaranya kuning, hijau, biru dan hitam.. Yang warna hijau tu serius lawa ooo.. tapi sayangnya stok habis.. ni la masalahnya bila barang lawa stok abis yang tinggal cuma display set.. kalau display set tu dapat diberi 50% off dari harga asal memang confirm la amik tapi malangnya tidak ada.. hurmm.. kedekut juga dah la tinggal display set jer.... 

Memandangkan warna hijau tu stok habis, jadi terfikirla untuk ambil warna kuning sebab saya ni ride awal pagi waktu gelap2 tu biar pakai beg warna kuning biar sebatu lagi orang dah nampak kehadiran diri ni.. hahaha... biasala waktu pagi2 ni jalan raya sibuknnya fuh.. tu tak kena lagi kalau driver yang dah lambat g keje lagi la...  Pas ni pakai warna kuning harap2 nampak la biji mata tu kehadiran ni.. 


Gadget Pouch Poche

Yang menariknya beg kuning tu dia ada cop tulis motoride "born to ride"... :D :D tu yang menarik perhatiannya.. katanya beg ni model baru.. 

Tadi terbeli juga pouch beg agak besar juga pouch beg ni boleh muat satu botol 500ml, hp, beg duit, kunci dll.. 

ruang dalam beg sling pac machin
Ruang dalam beg ni agak besar.. Seperti dalam gambar diatas ia boleh memuatkan laptop size 14.1 inch, buku size A5, charger, mouse, bekal, A4 folder file dan botol air 500ml.. Di dalam tu juga ada disediakan tiga ruang compartment net tuk letak apa2 je; letak kunci ke, sticky note, dll... Di bahagian depan beg ada satu zip dalam tu agak besar ia boleh memuatkan wallet, handphone & dll.. 

Harga beg sling pac machin ini RM240.00 yang pouch bag tu RM120.00

ok jadi model jap...
Okay jadi model kejap.. haha.. macam ni beg ni bila di pakai saya pakai beg letak dibelakang sebab senang nak bawa motor.. tali ia boleh dipanjangkan lagi.. Sekarang ni hypergear tengah ada offer tu boleh la pergi singgah tengok2 mana tahu ada berkenan..Sebelum terlupa katanya ada waranty 1 tahun.. Kena register di laman web dorang http://www.hyper-gear.com/register pastikan resit tu simpan yer.. hehe.. kalo boleh tag beg tu simpan sekali :D :D


Okay jumpa lagi next article yer.. Nak berblogwalking pula.. hehe..






If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

8 ulasan :

  1. ha.. memang lama tak nampak Asep update blog. Pergi mana je? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada je nad.. Tp agak sibuk sikit dgn praktikal sekarang ni..

      Padam
  2. Adududuud... boleh tahan jugak harganye ye.
    lepas diskaun pon masih meriah harganye. baru nak usha2 beli untuk suami. skali tgk harga meriah benor. x jadik lah. suh dia beli sendiri lah. hahahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tahan la meriah nye tu harga ia.. Boleh la share harga dgn suami tu bila nak belinye tu nnti..

      Padam
  3. nampak smart beg tu hasif pakai..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. mmg smart beg tu irda.. :D

      Padam
  4. smart lah.. kalau lut sinar ok jugak utk rider. no bad harga haha.

    boleh muat laptop tu. hujan tak risau dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah mmg hujan so far alhamdulillah tak perlu risau redah je dalam masih kering tak basah pun..

      Padam