Nescafe Smoovlatte kini RM1.90 Nescafe Smoovlatte kini RM1.90 - The New Minded Nescafe Smoovlatte kini RM1.90 Nescafe Smoovlatte kini RM1.90

Rabu, 28 Jun 2017

Nescafe Smoovlatte kini RM1.90

11 comments

Nescafe Smoovlatte
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Apa khabar anda semua ? Sihat ke? Lama betul tidak update blog ni.. 😁 

Sejak internet tiada ni makin jarang pula mengupdate blog ni.. hehe.. Ingat nak guna unifi pula dirumah tu tapi contract 2 tahun tu yang menyampah jadinya.. Lama betul contractnye tu, takde ke contract yang setahun.. hurmm sekarang ni guna hotspot dari hp je senang tapi tu la line celcom ni pun kadang2 pandai juga dia hilang.. haha.. Korang guna line internet apa tu ya? 

Okay bebalik semula kepada air botol nescafe smoovlatte ni, tadi masa tengah kerja ni mata ni memang mengantuk betul maklumlah sunyi sepi je di pejabat ni orang lain semua tengah bercuti lagi tu. So apa lagi kita pun turun ler 7-eleven untuk mencari air. 

Masa tengah mencari air tu terjumpa pula air Nescafe ni pada harga RM1.90 je sehingga 24 Julai 2017 kot kalau tak silap nanti korang tengok ler dekat 7-e tu semula.. 

Rasa kopi ni memang kaw punya elok2 tadi pagi sempat melayan mata ni mengantuk sekali pekena minum hamik teruih hilang mengantuk.. hilang dah feeling nak nap waktu rehat ni.. hahaha.. Pada saya kopi ni lagi sedap dari yang dalam air tin nescafe tu sebab yang dalam botol ni tak berapa nak manis sangat ia more kepada rasa kopi gitu. Memang kena la dengan taste saya ni.

Kepada mereka yang belum mencuba air nescafe ni bagus pergi cuba sekarang memang sedap.. Sekarang ni tengah promosi di 7-eleven hanya RM1.90.. Nanti dah habis jangan kempunan pula nak merasa ye.. hehe.. 

Selamat Hari Raya semua.. :) 










If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

11 ulasan :

  1. Balasan
    1. Aah rm1.90 je buat masa ni.. Ada promosi di 7eleven.. Try ler nnti.

      Padam
  2. Wah murah tu. Nanti nak cari kat 7e.

    Btw,selamat hari raya!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah tgh murah tu...
      selamat hari raya :)

      Padam
  3. Murah tu AH..
    Sedap ye menikmati nescafe ..

    Selamat hari raya AH

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah mmg tgh murah ni.. sedap pun sedap juga rasanya..

      selamat hari raya..

      Padam
  4. ilovenescafe!ni nak try ni..first time tengok air tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena cuba ni irda.. mmg layanzzz gitu..

      Padam
  5. Minggu lepas sis beli perisa Mocha kat 7E sebab murah.. Tapi tak kena dengan sis sebab terlalu kaw.. Apa pun sis lebih suka nescafe panas berbanding instant camni..

    Lain orang lain citarasa kann Hasif, hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah ada perasan juga mocha tu..tu belum try lagi.. rasa dia mmg kaw terbaik sy mmg suka rasa kaw ni kena dgn taste sy.. betul tu lain org lain citarasa dia.. tu sy dh mention awal2 dlm post ni rasa dia mmg kaw.. :D

      Padam
  6. Mrs. A suka nescafe tarik ngeh! ngeh! ngeh!

    Eh! tapi nanti nak cuba jugaklah sebab tengah promotion kan hiks!

    BalasPadam