Servis Beli Domain Blog Harga Berpatutan Servis Beli Domain Blog Harga Berpatutan - The New Minded Servis Beli Domain Blog Harga Berpatutan Servis Beli Domain Blog Harga Berpatutan

Selasa, 15 Ogos 2017

Servis Beli Domain Blog Harga Berpatutan

3 comments

Name cheap
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini saya ingin menawarkan servis beli domain blog dengan harga berpatutan. 

Mungkin ada dikalangan blogger masih tidak tahu cara untuk membeli domain dan setup di blogspot tanpa perlu membeli hosting? Disini anda telah jimatkan duit anda daripada perlu beli hosting gitu.
Jadi mulai hari ini saya ingin membantu anda yang ingin membeli domain untuk blog anda dengan menggunakan perkhidmatan servis yang saya sediakan ini. 

Apa yang saya tawarkan kepada anda ? 
  1.  Saya akan membeli domain blog anda di laman web namecheap.
  2. Saya akan setupkan domain anda di blogger.
  3. Saya akan pasang https di domain anda menggunakan cloudflare.
Kenapa anda perlu menggunakan servis saya? 
  1. Saya telah mempunyai akaun paypal memudahkan urusan jual beli di namecheap.
  2. Anda tak perlu pening kepala cara untuk setup domain di blogspot ini.
  3. Saya akan buat sehingga domain anda berjaya diintergrate di blogspot.
  4. 100% Duit Domain akan direfundkan semula kepada anda jika domain itu tidak berjaya dipasang di blog anda.
 Kenapa menggunakan namecheap? 
  1. Sudah semestinya adalah murah dan banyak tawaran yang disediakan.
  2. No hidden fees.
  3. Kita kawal apa yang kita nak beli.
  4. Proses yang disediakan agak cepat.
 Caj dan Bayaran yang perlu dibayar ?
  1. Ikut harga domain yang dipaparkan pada waktu semasa di namecheap.
  2. Kadar upah saya adalah USD4.00
  3. Pembayaran boleh dibuat melalui bankin ataupun melalui paypal.
Berminat boleh terus emelkan kepada saya 

Sekarang ini di namecheap tengah ada buat promotion taw, domain untuk 5 tahun hanya usd6.48 je untuk domain yang terpilih. Tersangat la murah, contoh macam jika blog anda sekarang ni lebih kepada buat review blog, boleh guna domain .review kini untuk 5 tahun langganan hanya usd6.48 je. 

Servis Edit Template Blog

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

3 ulasan :

  1. oh ada tempat baru ye utk beli domain.. Lea baru jerk renew domain sat tadi... beli ngan syok computer center..

    BalasPadam
  2. actually sampai skrg masih belum dpt membezakan apakah kebaikan mempunyai domain atau ada blogspot sahaja..irda mcm buta informasi tentang ni..tapi macam mrnarik offer hasif tu..

    BalasPadam
  3. Bagus offer ni tambah2 utk orang yang takde paypal & online banking macam Mai ni...Haish hasrat hati memang nak tukar tapi sayang kat Adsense T_T

    BalasPadam