Giveaway pertama dari blog irdagarmin Giveaway pertama dari blog irdagarmin - The New Minded Giveaway pertama dari blog irdagarmin Giveaway pertama dari blog irdagarmin

Isnin, 27 November 2017

Giveaway pertama dari blog irdagarmin

5 comments

https://irdagarmin.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html?showComment=1509879054789#c4588836412903272090
Giveaway pertama dari blog irdagarmin
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Apa khabar sahabat2 di blogger saya ini? 

Sekarang ni agak jarang nak update blog ini sebab sibuk dengan tugasan kerja, tak menyempat nak membelek blog ni. 

Tadi masa tengah duduk sambil layan cerita dekat tv tiba-tiba teringat dekat blog dan giveaway yang irda buat ni. Ingatkan tadi dah terlepas tarikh nak joinnya tu, rupanya masih lama lagi.. Alhamdulillah sempat lagi nak join bagi memeriahkan lagi giveaway yang dianjurkan oleh Irda Garmin ini.  

Sebelum saya ingin memulakan isi seterusnya, saya nak ucapkan Selamat Hari Jadi Irda, Semoga diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. 

Okay, untuk syarat yang dinyatakan oleh Irda iaitu apakah topik yang saya minat baca diblog Irda?. 

Saya suka baca blog Irda ini sebab didalam blog Irda ini ada banyak memberikan kata-kata semangat dan bisnes inspiration gitu. Mostly posting yang Irda postkan itu adalah positif mind punya artikle. Memang seronok baca artikle yang positif ini, sebab saya sendiri memang suka baca buku-buku yang ada kaitan dengan bisnes, inspiration dan finance walaupun finance ni bukan major saya tapi sy suka membaca buku2 gitu. Itu diantara sebabnya I always read article di blog Irda ni. 

Selain dari tu, ada satu artilce is quite interesting pada saya iaitu berkenaan ASB Financing  dimana didalam post Irda ada mengajar kita teknik rolling untuk ASB Loan. Okay kepada mereka yang berminat untuk membuat ASB Loan boleh direct contact kepada Irda ya.

Mungkin ada yang tertanya-tanya bagaimana nak tranfer duit secara online kedalam ASB ni kan? Yala, maklumlahkan nak pegi beratur tu agak takde masa nak peginya tu masa lunch pun singkat je kan. Mungkin Irda boleh bagi idea mengenai soalan ini, cara alternatif yang boleh kita melabut didalam ASB. Terima Kasih :) 

Akhir kata, blog Irda ini menyampaikan info yang berguna kepada para pembacanya terutama saya sebab post nya tu dapat memberi kata-kata perangsang buat saya untuk berasa lebih bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang ni dan penaik semangat saya untuk terus maju demi hari ke hari.






If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

[email protected]

5 ulasan :

  1. wahh..good luck my friend..tq join...:)

    BalasPadam
  2. https://irdagarmin.blogspot.my/2017/12/senarai-peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    jangan lupa baca pemenang

    BalasPadam