Servis Review Produk Di Blog Servis Review Produk Di Blog - The New Minded Servis Review Produk Di Blog Servis Review Produk Di Blog Servis Review Produk Di Blog Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Servis Review Produk Di Blog

Servis Review Produk Di Blog
Assalamualaikum & Salam Sejahtera, 

Hari ini saya ingin buka slot untuk paid review di blog ini. Jika anda ada produk atau restoran yang nak di review boleh terus hubungi saya di emel [email protected] 

Seperti yang sedia maklum, sebelum ini juga saya ada membuat beberapa review berkenaan tempat makan, produk perfume, makanan dan juga servis perkhidmatan awam yang disediakan di Malaysia terutamanya. 

Selain itu juga, saya juga turut terlibat dengan contribute Local Guides di Google yang sekarang sudah hampir ke Level 4. Di local guide ini saya akan buat review untuk kedai @ restoran anda untuk tatapan umum di google maps. Setakat ini saya telah contribute di local guides ini dari Malaysia sehingga ke Singapura.

Local Guides
Selain daripada saya contribute di local guides google, saya juga akan menulis review di blog ini dan kebanyakkannya article yang telah saya publish akan berada di Halaman Pertama @ Top 20  di search engine google berdasarkan keyword yang dicari oleh user. Sebagai contoh anda boleh lihat gambar dibawah ini.


Produk Perfume
 Produk Perfume

Servis Pegangkutan Awam
Perkhidmatan Awam


Produk Camping
Produk Kem


Produk Minuman
Produk Kopi

Restoran
Restoran

Oleh yang demikian, jika anda berminat ingin saya membuat review diblog saya ini boleh contact di emel [email protected]




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. peniaga online pasti tercari2 service sebegini kan?

    BalasPadam
  2. p/s mn ya button follow blog?

    BalasPadam
  3. semoga murah rezeki kita semua

    BalasPadam
  4. Semoga dipermudahkan rezeki hasif. btw lama dah tak nampak hasif

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner