September 2018 September 2018 - The New Minded September 2018 September 2018 The New Minded Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2018

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Inner Snowcap by Suriahijabs

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 
Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai produk Inner Snowcap by suriahijabs. Untuk makluman semua Suriahijab telah beroperasi selama 3 tahun (shgg 2018) so mereka tengah buat promosi sempena ulang tahun yang ketiga iaitu jika anda membeli RM50 keatas akan mendapat 1 free gift inner snow cap tahu. Waa menarikan maklumlah sekarang ni kan tengah viral inner hantu la inner silang viral la dan macam-macam lagi. 
Anniversery Sales ini akan berlanjut sehingga 4 Oct 2018, jika anda nak beli boleh clicklink ni Shop
Diantara Produknya adalah; 
1) INNER SNOW CAP
by Suriahijabs
Material : lycra cotton high quality
📌 super comfy
📌 kain sejuk
📌 tidak longgar and tidak mencengkam bahagian telinga
📌 menutup seluruh bahagian kepala




2) INNER SNOW CAP for kids
by Suriahijabs

📌: Tiada lagi ketat, sakit ditelinga
📌: Material Lycra Cotton high quality
📌: Selesa dipakai, kepala bernafas dengan baik
📌: Lebih focus dalam kelas
3) INNER ROSSY
(Inner Silang by Suriahija…

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner