Inner Snowcap by Suriahijabs Inner Snowcap by Suriahijabs - The New Minded Inner Snowcap by Suriahijabs Inner Snowcap by Suriahijabs

Selasa, 25 September 2018

Inner Snowcap by Suriahijabs

Leave a Comment

Inner Snow Cap Premium
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai produk Inner Snowcap by suriahijabs. Untuk makluman semua Suriahijab telah beroperasi selama 3 tahun (shgg 2018) so mereka tengah buat promosi sempena ulang tahun yang ketiga iaitu jika anda membeli RM50 keatas akan mendapat 1 free gift inner snow cap tahu. Waa menarikan maklumlah sekarang ni kan tengah viral inner hantu la inner silang viral la dan macam-macam lagi. 

Anniversary Sales
Anniversery Sales ini akan berlanjut sehingga 4 Oct 2018, jika anda nak beli boleh click link ni Shop

Diantara Produknya adalah; 

Inner Snow Cap
1) INNER SNOW CAP
by Suriahijabs
Material : lycra cotton high quality
📌 super comfy
📌 kain sejuk
📌 tidak longgar and tidak mencengkam bahagian telinga
📌 menutup seluruh bahagian kepala

Inner Snow Cap for Kids




2) INNER SNOW CAP for kids
by Suriahijabs

📌: Tiada lagi ketat, sakit ditelinga
📌: Material Lycra Cotton high quality
📌: Selesa dipakai, kepala bernafas dengan baik
📌: Lebih focus dalam kelas

Inner Rossy
3) INNER ROSSY
(Inner Silang by Suriahijabs)
Material baru : rayon moss crepe.
Ciri ciri sama macam cotton lycra cuma permukaan sedikit kasar, lebih mencengkam kepala..tapi still strechable dan sejuk
📌 double silang design, tak perlu lilit2, just sarung je terus cantik
📌 bahagian belakang yg panjang untuk bersanggul besar pun muat, tambah keselesaan
📌 tak perlu tali susah2 untuk ikat, just sarung insha Allah tak terangkat
Inner Neck

4) INNER NECK

Material : Lycra Cotton

MEASUREMENT DETAILS INNER NECK

kepala 6.5".
leher 9"
pnjg 19.5"

Dan banyak lagi produk yang ada dijual oleh SuriaHijabs.. 

Jadi jika anda berminat boleh click link ni ye SHOP  

https://shopee.com.my/kuhasif1
 

If You Enjoyed This, Take 5 Seconds To Share It
SHARE

About Ahmad Hasif


Blogger


Berkongsi Mengenai : Teknik SEO | Info | Tutorial | Freebies |


Untuk sebarang pertanyaan mengenai review atau giveaway boleh emel di:-

a[email protected]

0 ulasan :

Catat Ulasan