Tempahan Biskut Semperit Panjang Raya Tempahan Biskut Semperit Panjang Raya - The New Minded Tempahan Biskut Semperit Panjang Raya Tempahan Biskut Semperit Panjang Raya Tempahan Biskut Semperit Panjang Raya Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Tempahan Biskut Semperit Panjang Raya


Rupa bentuk biskut semperit setelah siap di masak di dalam oven.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Anda tengah mencari biksut semperit tradisional sedap untuk dinikmati musim perayaan ini?

Mari cuba produk keluaran kami, dijamin kepuasan memakan biskut semperit panjang ini sehingga tahap 90% puas hati.

Ingin mencari biskut semperit apabila makan cair di dalam mulut? Jawapanya adalah biskut semperit keluaran kami.Mari membuat tempahan biskut semperit sekarang.



Bahan yang digunakan ketika proses ini adalah butter, tepung, gula dan telur.

Biskut Semperit AHBAR telah mempunyai pengalaman semenjak 2006 dimana resepi secara turun temurun dan Berjaya menambat hati pembeli.


Rupa bentuk salah satu packaging biskut semperit keluaran AHBAR siap sedia
 untuk di deliver kepada pelanggan.


Pandangan sisi susunan biskut semperit di dalam bekas. 


Normal Price RM28.00

Harga Promo untuk 30 Order Pertama
RM25.00








If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner