Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends - The New Minded Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends Langkau ke kandungan utama

Guna Anydesk remote Desktop Ofis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ini ingin berkongsi sedikit mengenai pengalaman Work From Home atas perintah kawalan pergerakan yang diisytiharkan baru-baru ini.

Mungkin adanya yang terfikir bagaimana nak buat kerja dari rumah sedangkan PC semua dekat ofis tu guna internal LAN connection antara server ke Desktop Ofis. Nak buat kerja dari rumah macam mana kan.

Ya itu semua bermain diminda anda sekarang ni.

Zaman dah maju semua teknologi sudah ada, alasan jangan diberi. Jika tidak tahu banyak membaca ataupun tanya kepada mereka yang arif.

Okay untuk mejawab persoalan anda tu. Anda boleh guna software Anydesk sebagai alternatif untuk akses PC di ofis dari rumah secara mudah dan penggunaan internet pun tidak la banyak mana pun..

Langkah Pertama

Apa yang diperlukan ?

Anda perlu download software Anydesk dan installkan di PC Rumah dan PC di Ofis.

Aaaa sudah macam mana nak pergi ofis pula nak install bagai kan.. hehe.. mesti bermain diminda anda sekarang ni.. Ok itu masalahnya anda…

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie




Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!



If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It

Ulasan

  1. Tq hasif support GA mama.. Good luck ye

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  3. semoga berjaya dan murah rezeki

    BalasPadam
  4. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  5. Dr GA yang sama... all the best :)

    https://norshamimi.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner