Servis Edit Template Blog Servis Edit Template Blog - The New Minded Servis Edit Template Blog Servis Edit Template Blog Servis Edit Template Blog Langkau ke kandungan utama

Cara Return Terima Barang Yang Salah Dari Shopee

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tak menyeronokkan pada musim PKP ni berlangsung iaitu Terima Salah Barang Dari Shopee Seller.
Tujuan posting kali ini bukan untuk memburukkan mana-mana seller yang aku beli barang just untuk mengajar anda cara untuk refund bila terima barang salah dari seller shopee. So segala detail seller aku akan blur kan..
Kenapa boleh terima salah barang? 
Yang ni aku tak tahu la apa masalah seller kan.. Sama ada nak cepat or nak tipu tu aku tak tahu la tapi yang pasti ni yang jenis takkan check punya barang sebelum post, tak caya try la mesti rasa sakit hati punya. 
Apa yang paling best adalah.. barang tu dah terang-terang tulis berat 8kg tapi Terima barang tak sampai 1kg.. haha.. 
Takkan seller tak perasan?
Mungkin soalan ni bermain diminda anda bila perkara ni terjadi dekat anda. Ini pun aku takde jawapan kena tanya seller tu cmna dia buat kerja.. Maybe dia punya SOP takda cantik untuk uruskan order online ni…

Servis Edit Template Blog

Servis Edit Template Blog
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Setelah beberapa orang bertanyakan kepada saya kenapa tidak membuat servis edit template blog ni? 

Banyak kali ditanyakan sebegitu, hari ini secara rasminya saya ingin membuat satu servis iaitu servis edit template blog. 

Berdasarkan pengalaman saya sendiri didalam dunia blog ini, terutama sekali masalah kebanyakkan blog adalah :- 
  • Load blog lambat
  • Terdapat malicious code (akibat guna template percuma)
  • Template tidak dioptimize sepenuhnya
  • Kedudukan heading tag didalam template tidak berada dikedudukan sepatutnya
  • Tidak dapat green lock https
  • Masalah post description papar benda lain apabila dishare di facebook

Oleh itu.. Jika anda mempunyai masalah seperti diatas, saya ingin menawarkan kepada anda untuk mengambil pakej ni..

Didalam pakej ini anda akan menerima
  1. SEO Friendly 
  2. Bebas dari Malware 
  3. Optimize template
  4. Header tag 
  5. Green lock https (RM45.00)
  6. Post Description Snippet share di Facebook
  7. Letak copyright
  8. FREE di masukkan di bloglist (45 hari) (Jika anda datang dari google ads (iklan saya))
Templates?

Templates yang digunakan adalah template blog yang anda guna sekarang..  Atau template yang sedia ada yang telah dioptimizekan oleh saya..

Nak lihat template itu? Boleh emel terus kepada saya ye..

Green Lock https

Sebelum

Selepas
Post Description Snippet share di Facebook

Sebelum

Selepas
Bebas dari Malware 


Clean
Jadi berapa bayaran untuk pakej ini?

Bayaran yang dikenakan untuk pakej ini adalah 

RM65.00 

Jika anda berminat untuk membuat tempahan sila

emelkan butiran di







Ulasan

  1. tahniah..sambil.membantu sambienambah pendapatan..moga tetus suksess hasif

    BalasPadam
  2. banyaknya typo..moga terus suksess hasif

    aminn

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih irda... hehe.. bnyk juga typo nye tu.. amin.. moga dipermudahkan.. :)

      Padam
  3. Hebatnya ..nak link dengan blog ni ya

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum dan selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin...Wahh boleh ke setting untuk green lock https kalau domain tetapi masih blogger panel? ada cara2 setting ke? Terima kasih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikummussalam.. kalo guna domain sendiri boleh guna cloudflare..
      tp kena tgk juga kalo control panel domain tu allow kan untuk ubah dns..

      Padam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner